Friday, 23 September 2011

TESTIMONI PERAWAN AYU

*´¨)
¸.•´¸.•
*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•` ¤ NZ SHOP ·٠•●WELCOME ●•٠·˙


~PERAWAN AYU~
NAK KURUS?? NAK KETAT?? JGN RISAU PERAWAN AYU ADA ^_*

BAHAN-BAHAN 100% HERBA :
DAUN CINA MAKI
MANJAKANI
KACIP FATIMAH
REMPAH RATUS TERPILIH

~ PERAWAN AYU ~ For Ladies!! Jamu ini boleh di mkn utk melangsingkan badan dan mengembalikan kehangatan seperti malam pertama. Sesuai di amal dari usia muda hingga dewasa ^_*

TESTIMONI PERAWAN AYU (1) ~ 13/5/11 KHAMIS 5.10PM
" sis haritu saya ada mkm jamu perawan ayu.berat badan saya turun 6 kilo..saya dah kurus..nak oder lagi ni..sebotol tu dah abis.saya mkn baru 1 botol besar..
sis tau sekarang ni sya dah boleh mkn byk..berat x naik lgsg..hehehehe...syok nya...tima kasih ye sis..."

TESTIMONI PERAWAN AYU (2)
TESTIMONI PERAWAN AYU ~ JUMAAT 20/5/11
"Salam NZ..nak citer sikit, 2bulan lepas sy tempah baju kurung raya, sja tempah awal sbb takut tempahan byk utk raya aidilfitri nanti. semalam sy pergi ambil..bila try2 baju yg sy pkai lengan dia gedoboh longgar mcm rase nk marah kt tukang jahit ni tp x jadi marah suka pula.. sy da kurus la hehehee... mmg bagus perawan ayu tu.. nanti nk order lg... tima kasihhh perawan ayu"

TESTIMONI PERAWAN AYU (3)
JUMAAT 20/5/2011 12.12PM
"sy makan malam dan pagi lepas sarapan..bila makan malam...pg lepas sarapan mesti nak ke toilet membuang najis mugholazah..hehhe lps tu baru la makan 2 biji pgi punye pulak...begitulaa seterusnya smp rasa perubahan perut yang ...cit ni da kempis sket..miahhahahahaah TQVM jamu perawan.....rasa ringan badan..lemak2 terkumpul mcm da surut..hehhehehe"

TESTIMONI PERAWAN AYU (4)
~ 15/8/2011 10.00AM
"... berat badan sy turun 4kg.. sy mkn Perawan Ayu lepas berbuka 4bj.. dan sebelum tidur mkn JP. Pagi selepas bersahur habis semua buang, lendir2 dan najis berwarna hitam.. memang puashati betul "

TESTIMONI PERAWAN AYU (5)
"ok saya dah 2 botol makan akak punye jamu perawan ayu..berkesan hehehlepas sarapan saya makan lepas tu saya kenyang makan sikit jer...malam pun sama...selapas mandi pagi dan malam saya mesti saya sapu krim manja ayu..minum air byk... bekesan sehari 2 kali mebuang ..badan ringan...dua minggu setengah kilo hilang....so try lah...badan pun cergas x ngatuk heheheh..ilove it kak Nz Shoppe"






"If you focus on results, you will never change.
If you focus on change, you will get results" 

JAMU ORG KAMPUNG 100% HERBA

@)>>~~~ PERAWAN AYU ~~~<<(@

KAPSUL PERAWAN AYU adalah persediaan Tradisional buatan orang kampung 100% Herba. Jamu kapsul Perawan Ayu 3 IN 1 dapat mengurangkan berat badan kembali langsing dan disayangi suami serta kekal cantik jelita.

KHASIATNYA :-


Menyingkirkan Lemak berlebihan
Mengurangkan berat badan / ramping
Mengurangkan selera makan
Membuang Toksin
Membuang Angin
Mencantikkan Kulit
Menghilangkan Sengugut
Mengurangkan Keputihan / Lendiran berbau hanyir
Menghilangkan bau badan
Melawaskan Pembuangan besar / kecil / Sembelit
Menyegarkan badan
Menyempitkan faraj / kemutan yg kuat
Memontokkan punggung & payudara
Mencantikkan Mata
Awet Muda / Anti Penuaan
Mencegah Kanser rahim / payudara
Sesuai dimakan selepas melahirkan anak

CARA-CARA MAKAN:
Makan slps sarapan pagi 2biji (60kg - 80kg) - 4biji (80kg - 120kg)
(Minum bersama air suam secukupnya )

ISI KANDUNGAN :
~PERAWAN AYU~ Didatangkan dgn 2 btl besar dan kecil.

HARGA : 

KECIL - 45biji  RM50
BESAR - 70biji  RM60

*Tidak termasuk kos penghntaran*

BERMINAT PM ME YA. TQ BY NZ*

BAHAN HERBA 100%
Daun Cina Maki
Manjakani
Kacip Fatimah
Rempah ratus terpilih

***WANITA MENGANDUNG DILRANG MAKAN JAMU INI, PERIOD STOP KN JAMU DULU YE. :)




SYARAT - SYARAT PEMBELIAN JAMU


1) NO FUSSY BUYER ( Hanya yang berminat saja akan dilayan )

2) HARGA ADALAH TETAP

3) Pembelian adalah berdasarkan'FIRST PAY, FIRST SERVE'

4) Semua pesanan akan di hantar pada setiap hari SELASA DAN KHAMIS. Tiada penghantaran pada hari Ahad dan cuti perayaan atau cuti2 yg telah ditetapkan. Jika ada Penghantaran pada hari ISNIN, RABU dan SABTU akan nz umumkan setiap hari di Wall FB . Nz juga akan menghantar jamu2 yg sudah di order dari jam 9.00am hingga 10.00pm dan akan menghantar pada awal pagi shj, Jika slps jam 9.00pagi order anda akan dihantar keesokkan harinya dlm masa waktu hari bekerja. Sebarang order dan payment anda hendaklah dibuat lebih awal jika mahu jamu anda sampai cepat ke tangan anda ^_*

5) Stok adalah terhad jadi pesanan pertama yg diterima adalah diutamakan. siapa cepat dia dapat ^^

6) Penghantaran akan dibuat apabila bayaran sepenuhnya diterima. Setiap penghantaran tidak boleh dipulangkan ( NON refundable and NON returnable). 

7) . Jika anda menggunakan interbank transfer (contoh CIMB ke MAYBANK),
Penghantaran akan dilakukan setelah pembayaran anda clear.

8) Kami tidak akan b'jawab jika anda sensitif atau tidak sesuai dgn produk kami. HARAP MAKLUM! 

CARA UNTUK MEMBUAT PESANAN
ORDER ~ Dari Inbox Facebook ATAU msj terus dng nz 0172107967 
dari jam 9.00am - 10.00pm

Pastikan anda menghantar butir lengkap :
- Nama Penuh
- Alamat Lengkap
- Kuantiti Jamu / Nama produk
- Nilai 'bank-in' RM?
- Branch Bank??
- No Telefon

 **sekiranya email tidak dibalas dalam masa 24jam, sila sms @ call ok.. TQ
BAYARAN

Bayaran boleh dibuat melalui cash deposit atau online ke akaun  MAYBANK /CIMB

Hantarkan email beserta bukti pembayaran (no rujukan / ref no) sekiranya pembayaran melalui online dibuat.

* selepas buat bayaran sila sms. TQ PENGHANTARAN.
Plz respon to NZ jika barang sudah sampai. 

Penghantaran akan dibuat menggunakan Pos Laju dan akan dikenakan caj seperti berikut : 

Bawah 1KG  shj :- 
Semenanjung Malaysia : RM6
Sabah / Sarawak : RM10
Singapore : RM48
Indonesia : RM43
Brunei : RM60

*Berat melebihi 1kg, akan ditanggung oleh pihak anda. Harap maklum*

INFO PENGHANTARAN JAMU ~ Sebarang kegagalan penghantaran sy tidak dapat bertanggungjawab menganti semula produk. Pastikan check semula ALAMAT, NAMA & No HP anda betul semasa DETAILS diberikan. 

 **penghantaran hanya akan dibuat apabila pembayaran telah dilakukan..TQ